Despre noi

colaj despre noi

Istoria companiei

Fondată în anul 1994, firma noastră a intrat cu încredere în lumea construcţiilor, cu paşi mici dar siguri, formată dintr-o echipă specializată şi extrem de determinată, orientată spre atingerea celor mai înalte standarde în execuţia lucrarilor de construcţii.

De-a lungul timpului ambiţia, pasiunea şi motivarea ne-au condus spre o ascensiune continuă. În anul 2008 a avut loc fuziunea cu societatea SC FIMARO IMB SA, societatea devenind SC DECORINT SA. Această fuziune a funcţionat până în anul 2011, când a avut loc divizarea între cele două societăţi, revenindu-se la SC DECORINT SRL.

Oferim în continuare o gamă largă de servicii complexe de antreprenoriat general, construcţii “la cheie”, reabilitări construcţii vechi, restaurări monumente, mansardări, sisteme termoizolante, precum și o gamă largă de finisaje interioare: lucrări gipscarton, zugrăveli, vopsitorii, tapetări, placări pereţi, pardoseli şi instalaţii.

Datorită spiritului de iniţiativă şi flexibilităţii în identificarea oportunităţilor a echipei noastre manageriale, încă din anul 2003 firma noastră şi-a extins activitatea şi în domeniul comercializării materialelor de construcţii, devenind primul ca cifră de afaceri pe judeţul Cluj şi pe locul 3 la nivel de ţară ca distribuitor autorizat al produselor Baumit. De asemenea în gama produselor distribuite de noi găsiți produse Hirsch Porozell, Austrotherm, Rockwool, Weber si Murexin.

.

Politica noastră

Prin politica noastră de vânzări, ne-am adaptat cerinţelor pieţei, oferind clienţilor noştri materiale profesionale de calitate, preţuri avantajoase şi soluţii tehnice moderne, în acord cu cerinţele europene. Oferim de asemenea consultanţa tehnică de specialitate, implicându-ne activ în promovarea calităţii materialelor şi lucrărilor de construcţii.

Depozit materiale de constructii

Printr-un management competent, reuşim să satisfacem cerinţele beneficiarilor noştri privind raportul calitate-preţ, cât şi pe cele referitoare la termenele de execuţie, aceste două criterii fiind în opinia noastră primordiale în dezvoltarea oricărei investiţii în bune condiţii.

Implicată activ in dezvoltarea proiectelor executate, societatea noastră este certificată cu sistemul de management al calităţii SR EN ISO 9001:2008, al mediului SR EN ISO 14001:2005, respectiv al sănătății și securității ocupaționale SR OHSAS 18001:2008.

Cifra de afaceri a crescut progresiv ajungând în anul 2015 la valoarea de 7.136.000 euro, iar personalul propriu a ajuns la un număr de 50 angajați.

“The road to succes is always under construction.” – Lily Tomlin